Προορισμοί

image

Κέρκυρα

Η Κέρκυρα, από τους πιο εντυπωσιακούς προορισμούς του Ιονίου, συνδυάζει τη φυσική ομορφιά της με τον πλούτο της ιστορίας και τον πολιτισμό της. Με την αρχιτεκτονική της που αντικατοπτρίζει την επίδραση της βενετσιάνικης, βρετανικής και γαλλικής κληρονομιάς, η Κέρκυρα αφήνει μια ανεξίτηλη εντύπωση στους επισκέπτες της.

Διαβάστε περισσότερα

Παξοί

Οι Παξοί, ένα μικρό αλλά μαγευτικό νησί του Ιονίου Πελάγους, είναι ο ιδανικός προορισμός για όσους αναζητούν γαλήνη, φυσική ομορφιά και αυθεντική ελληνική φιλοξενία. Με πλούσια βλάστηση, κρυστάλλινα νερά και γραφικά χωριά, οι Παξοί προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει την ηρεμία με την περιπέτεια.

Διαβάστε περισσότερα

Λευκάδα

Η Λευκάδα, ένα μαγευτικό νησί του Ιονίου, χαρακτηρίζεται από τη φυσική ομορφιά της και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά. Γνωστή για τα αξιόλογα σημεία ενδιαφέροντος, όπως οι ιστορικές εκκλησίες και μονές, καθώς και οι γραφικοί οικισμοί της, η Λευκάδα προσφέρει στους επισκέπτες της καταπληκτικά τοπία με πυκνή βλάστηση και εντυπωσιακούς κόλπους με καθαρά γαλαζοπράσινα νερά.

Διαβάστε περισσότερα

Μεγανήσι

ο Μεγανήσι, ένας από τους κρυμμένους θησαυρούς του Ιονίου,με τα γραφικά χωριά του, τις εκπληκτικές παραλίες και τον πλούσιο φυσικό και πολιτιστικό του πλούτο, αποτελεί έναν εντυπωσιακό προορισμό για τους επισκέπτες που αναζητούν αυθεντική ελληνική εμπειρία.

Διαβάστε περισσότερα

Ιθάκη

Ιθάκη, το νησί των θρύλων και της μυθολογίας, που συνδυάζει την πλούσια ιστορία με την απαράμιλλη φυσική ομορφιά. Γνωστή ως η πατρίδα του Οδυσσέα από την Οδύσσεια του Ομήρου, η Ιθάκη μαγεύει τους επισκέπτες με τα γραφικά χωριά της, τις απόκρυφες παραλίες με τα κρυστάλλινα νερά και το καταπράσινο τοπίο που περιβάλλει κάθε γωνιά του νησιού.

Διαβάστε περισσότερα

Κεφαλονιά

Η Κεφαλονιά αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα.Από τις γαλάζιες ακρογιαλιές του Ιονίου που αιχμαλωτίζουν τα μάτια με την αβυσσαλέα γαλήνη τους, μέχρι τα παραδοσιακά χωριά που διατηρούν αναλλοίωτα την αυθεντική ελληνική αύρα, η Κεφαλονιά αναδεικνύεται ως ένας προορισμός που ικανοποιεί κάθε επιθυμία του επισκέπτη.

Διαβάστε περισσότερα

Ζάκυνθος

Η Ζάκυνθος, το λουλούδι της Ανατολής όπως την αποκαλούσαν οι Βενετοί, είναι ένας παράδεισος στο Ιόνιο Πέλαγος με απαράμιλλη φυσική ομορφιά και πλούσια πολιτιστική κληρονομιά. Το νησί καλύπτει μια έκταση περίπου 406 τετραγωνικών χιλιομέτρων και διαθέτει πληθυσμό περίπου 40.000 κατοίκους.

Διαβάστε περισσότερα

Διαπόντια νησιά

Τα Διαπόντια Νησιά είναι ιδανικός προορισμός για όσους επιθυμούν να απολαύσουν ήσυχες διακοπές στη φύση.

Διαβάστε περισσότερα
image

Ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να λαμβάνετε νέα, ενημερώσεις και προσφορές.